Daarom kiezen bedrijven voor Aalterpaint

Op maat

Wij ontwikkelen het product dat u nodig hebt. Leg ons uw probleem voor en ons professioneel team zoekt een geschikte oplossing.

Advies

Wij geven advies over de juiste applicatie van onze verven. Verschillende ondergronden en vereiste kwaliteiten vragen specifieke methodes en laagdiktes.

Service

Ons team garandeert een deskundige service. Na de ontwikkeling, de testfase en de productie, waakt een ploeg scheikundigen over de duurzaamheid van de producten. Indien nodig leveren we ook attesten af.

Aalterpaint

Bij Aalterpaint vindt u een brede waaier aan industriële verven: brandwerende verf, anti-corrosieverf, industriële coatings en veel meer. Wij zoeken naar de oplossing die het best past bij uw toepassing, hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn. Dat resulteert in verf op maat van al uw projecten en klanten.

Onze verven beschermen uw constructies tegen alle omstandigheden zoals vastgelegd in de ISO-normen voor anti-corrosieve bescherming.

Professioneel team

In zee gaan met Aalterpaint is kiezen voor verf op maat, maar ook voor een uitgebreide service en kwaliteitsgarantie. Met meer dan 50 jaar ervaring in industriële verven spelen wij snel, doordacht en met de nodige expertise in op al uw uitdagingen.

Een team van scheikundigen waakt over de kwaliteit van onze producten vanaf de prille ontwikkelingsfase tot de uiteindelijke oplevering. Zo garanderen wij u een duurzame oplossing en service voor elke industriële toepassing.

Sectoren

Wij ontwikkelen formuleverven voor elke sector. Klanten met diverse industriële achtergronden legden ons hun project voor. Ons team van 35 professionele medewerkers komt daarop met een gepaste oplossing voor de dag. Aalterpaint heeft een ruime ervaring met klanten uit vijf verschillende sectoren.

Metaalverwerkende industrie

Wij leveren aan bedrijven die staal verwerken tot diverse eindproducten.

Verpakkingsindustrie

Onze verpakkingslakken worden aangebracht op stalen verpakkingen, zoals stalen vaten, en op blikken verpakkingen, zoals spuitbussen.

Industriële applicateurs

Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van onze producten op metaalstructuren.

Metaalconstructie

Aalterpaint levert producten aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw van zeer specifieke constructies.

Doorverkopers

Ook klanten die onder een eigen naam producten op de markt willen brengen kunnen bij Aalterpaint terecht.